Hårologi

Hvad er Hårologi?
Hårologikonceptet og selskab D Plaines Hårologi AB blev grundlagt 1975 i Sverige med Dietmar Plaines. Han blev derefter en internationalt anerkendt kunstner, frisør, da dette primært gjort berømt ved lancering af en ny banebrydende frisør Uddannelse: Pivot Point.

Pivot Point er nu bredt accepteret i de nordiske frisørvirksomhed uddannelse. I begyndelsen af 90’erne, ændrede selskabet navn til det nuværende Hårologi Sverige AB. Selskabet har skilt sig ud med en unik frisørvirksomhed med begreberne viden, individualisering af produkter og betydningen af ydre skønhed. Virksomheden udfører også enhver form for uddannelse af frisører, herunder en særlig uddannelse for såkaldte Hårologer – Barbervirksomhed der kan mere. I dag er der hårologer i 15 lande og er kraftig stigende i nye hårologer.

Hvorfor en Hårolog?
Dit hår er personligt. Faktisk lige så personligt som dit fingeraftryk. Det kender en Hårolog. Hårologen der giver den fornødne viden til at behandle dig og dit hår som den unikke person du er. Hårologen studerer hår og hovedbund og kan så med stor sikkerhed, give dig professionel rådgivning og behandlinger. De produkter, du køber dig med hjem, blander Hårologen med et par dråber udvalgte Eksotiske ekstrakt, så de har den virkning, som du har brug for.
En eksklusiv service Hårologerne er alene om.

Håranalyse
Inden Hårologi vi har altid været interesseret i at øge kendskabet til håret. Til dette formål har vi udviklet en række værktøjer og metoder til at analysere hår.hair-test-1

Test dit hår!hair-test-1
Når Hårologen tester dit hår, måler han/hun hårets styrke og strækbarhed i et såkaldt hårtestapparat.
Den giver svar på, hvor meget fugt og styrke håret indeholder.
Fugt balancen er afgørende for, hvordan håret skal behandles for at blive frisk og blank, og være let at forme.

 

 

 

 

Hårtest maskine:
Den digitale hårtest maskine er udviklet i Sverige, med Hårologi Sverige.hair-test-machine
Ingen anden virksomhed i branchen, har et lignende vurderingsværktøjer!
Det er designet til at måle hårets styrke og strækbarhed og måler om hår er Hydrofilt, eller hydrofobt, dvs. dens fugtighed eller fugt-kærlige afvisning.
Hårets fugt balance er afgørende for, hvordan det er forarbejdet, og hvilken stand håret er i.hair-test-machine
 

 

Økologisk tænkning
Hårologi produkterne er baseret på de fineste råvarer, fra naturens egne kilder. Ingredienserne er i hvert produkt eksklusivt udvalgt, for at opnå den bedste effekt på huden og håret, med mindst mulig negativ påvirkning på miljøet.


eco

Skønheds Salon – Skanderborg